Svi koji su kupili karte za dvanaest AC/DC koncerata u preostalom dijelu europske turneje mogu natrag dobiti svoj novac ako ne žele koncert tog sastava gledati s novim pjevačem, Axlom Roseom iz grupe Guns’n’ Roses.

 Ova za mnoge iznenađujuća vijest, ali itekako logična s obzirom na odanost AC/DC plemena toj grupi, pokazuje kako od mnogih očekivana top zamjena jedne legende – Briana Johnsona – drugom – Axlom Roseom – možda i nije svima prihvatljiva. Naime, Johnson, koji je 1980. godine zamijenio kultnog Bona Scotta, već od svog prvog albuma s AC/DC, ploče »Back in Black« ušao je pod kožu i najzagriženijim fanovima od kojih mnogi sada ne žele prihvatiti činjenicu kako on dalje ne smije pjevati zbog opasnosti potpunog gubljenja sluha.
Nakon što se on teška srca s tim pomirio pronađena je, po mnogima, najbolja moguća zamjena u frotmanu grupe Guns’n Roses koja također ima vojske obožavatelja. Ipak, čini se da ovaj spoj ne odgovara mnogima, mada ne treba brinuti jer će isto tako mnogi jedva dočekati da vide tu zaista neočekivanu kombinaciju u kojoj će pozornicom vladati dvije sitne ali dinamitne rock zvijezde – Angus Young i Axl Rose.

Komentari

komentara