Ako ste fan bendova kao što su Clutch, Hawkind ili pak maestralnog Captaina Beefhearta svratite u četvrtak 18. svibnja u Vintage Indutrial jer tamo dolazi sjajan psihodelični rock četverac iz Philadelphije – Ecstatic Vison.

Nakon raspada benda A Life Once Lost, dio članova Doug Sabolick i Jordan Crouse, par godina kasnije osnovali su bend, a inspiraciju za novo ime pronašli su na svom zadnjem albumu – »Ecstatic Trance« (2012).

Estatic Vision su: Doug Sabolik, Michael Field Connor, Jordan Crouse i Kevin Nickles i od samog starta 2014. godine djeluju pod etiketom Relapse Records.

Na zagrebačkom koncertu promovirat će novi album »Raw Rock Fury« pa ako ste fan Clutcha, Hawkwinda i Captain Beefhearta, ovo je definitivno bend za vas.

Predgrupa je Drone Hunter, koji dolaze iz Varaždina dolaze, te su instrumentalni riff worship rokenrol bend nastao na prvi april 2012. Iza benda su 2 DYI albuma ‘Drone Hunter’ (2013.) i ‘Welcome To The Hole’ (2016).

Cijena ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na dan koncerta 55 kn. Vrata kluba otvaraju se u 20:00 sati, a početak koncerta predviđen je za 21:30 sati.

Komentari

komentara