Zagrebački Antenat izbacio je novi singl “Danas ima sutra”, a još važnija vijest iz redova ovog hvaljenog benda najava je velikog koncerta u Tvornici kojim će proslaviti 20 godina karijere.

Pjesmom “Danas ima sutra” Antenat prekida četverogodišnju kreativnu pauzu i najavljuje rad na novom materijalu, a ujedno je i prva snimljena s novim članovima – Makom Murtićem na saksu, Danijelom Hršakom na trubi i Fredericom Lanzom na klavijaturama. Na snimci gostuje i Karlo Slavikovski, prva truba u ranoj fazi benda, koji je ujedno sudjelovao u procesu nastanka pjesme.

Ulaznice za koncert Antenata u Tvornici mogu se u pretprodaji nabaviti po 45 kuna, dok će na dan koncerta biti 60 kuna. Predgrupa je zagrebački Kazan. Nakon koncerta slijedi Punk Reggae Fiesta after party kojeg režira DJ Jebiga. Iza imena se krije Vedran Meniga, bubnjar kultnih bendova Nula i Radikal Dub Kolektiv, suorganizator Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp festivala, direktor izdavačke kuće PDV i nositelj brojnih drugih društvenih uloga.

Komentari

komentara