Legendarni Momčilo Bajagić-Bajaga sa svojim Instruktorima stiže na riječki Student Day Festival.

“Momčilo Bajagić Bajaga glazbenu karijeru započeo je s 14 godina i to kao pjevač u sastavu TNT. Prije točno 40 godina započinje karijeru kao ritam gitarist Riblje Čorbe. Za istu je napisao nekoliko velikih hitova. U Ribljoj Čorbi je ostao do 1984. godine, kada započinje solo karijeru, koja traje i danas s bendom Bajaga & Instruktori.

Najveća studentska zabava u regiji donosi vam tjedan dana zabave i dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača, nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Bajaga & Instruktori na ovogodišnji Student Day Festival stižu na valu novog albuma! Šest godina od posljednjeg albuma ”Daljina, dim i prašina”, Bajaga & Instruktori donose nam 9 novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom. ”U Sali Lom”, 12. album Bajage & Instruktora, zajednički su objavili Croatia Records i PGP RTS, a izvršni producent je GMR Beograd”, navode organizatori u priopćenju.

Komentari

komentara