Beck’s to basics ovo ljeto donosi dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor u četiri hrvatska grada uz najbolje njemačke DJ-e. 

Ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics  ovo će ljeto u četiri hrvatska grada donijeti najbolje od berlinske underground glazbene scene.

Osim vrhunskih DJ-a, ono po čemu se Beck`sperience razlikuje od dosadašnjih su i jedinstveni prostori održavanja partyja , većinom napuštene lokacije posebno uređene za naše partyje, a vjerujemo da će te neotkrivene lokacije dodatno naglasiti atmosferu underground scene, rekao je Zlatko Nojkov.

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će najbolji njemački DJ-i koji će prenijeti atmosferu kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-a i drugih street performera. Jedinstven scenografski postav napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološku osviještenost.

Ljetni Beck`sperience partyji održat će se:

20. srpnja – Šibenik, Minerska uvala – DJ Oliver Deutschmann i Florian Miendl

2. kolovoza – Zadar, Luka Gaženica – izvođači: Heiko Laux i Brian Sanhaji

19. kolovoza – Rijeka, bivša tvornica Torpedo – izvođači: Lucy i Analogue Cops

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio je jedan party pokloniti Zagrebu. Mjesto i datum održavanja partyja naknadno će biti objavljeni.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70 kuna (na dan Eventa 90 kuna) s uključenom konzumacijom.

Komentari

komentara