Nakon partyja u Šibeniku i Zadru, jedinstveni Beck’s to Basics program ovogodišnjeg Beck’speriencea 19. kolovoza dolazi i u Rijeku.

Tog će dana već pomalo zaboravljena bivša tvornica Torpedo oživjeti uz orginalni underground elektronički zvuk jednih od najboljih njemačkih DJ-a – Lucya i Analogue Copsa.

Svi istinski ljubitelji elektronske glazbe imaju još jednu priliku osjetiti dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor, a četiri su razloga zašto ne bi trebali propustiti ovo iskustvo.

1. Jedinstvena lokacija
Kako bi se dodatno upotpunila cjelokupna underground atmosfera, ovogodišnji Beck’sperience sve partyje priprema upravo u takvim jedinstvenim, napuštenim lokacijama kakva će biti i u bivšoj tvornici Torpedo.

2. Najbolji njemački DJ-i
Nakon Olivera Deutschmanna, Floriana Miendla, Heika Lauxa i Briana Sanhajia Beck’sperience u Rijeku dovodi još dvojicu vrhunskih njemačkih DJ-a, koji predstavljaju sam vrh berlinske underground techno scene. Lucy i talijanski dvojac s prebivalištem u Berlinu – Analogue Cops unijet će u Torpedo dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor te kao i drugi koji su već nastupali, omogućiti istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pravi užitak i nezaboravan provod.

3. Beck’s to Basics – partyji kakvi su nekad bili
Vrijeme dobrih techno partyja 90-ih godina još uvijek se pamti, a upravo zbog toga ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics daje svima jedinstvenu priliku da ponovno ožive sjećanja i dožive onakav party kakav je nekada bio.

4. Party koji brine o okolišu
Jedinstven scenografski set-up tvornice Torpedo činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše kako bi se stavio naglasak na ekološku osvještenost i kako bi na taj način svi prisutni doprinijeli očuvanju okoliša.

Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck’sperienceu mogu se pratiti i na društvenim mrežama putem i na službenoj webstranici www.becks.hr/becksperience

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice u pretprodaji i na dan eventa je 70 kn.

Komentari

komentara