Muzička ikona Jarvis Cocker napravio je glazbu  za britansku TV seriju »Likely Stories«. Novi EP bit će dostupan na digitalnim platformama od 27. svibnja i predstavlja prvo izdanje prvaka britpopa od 2009. godine i albuma »Further Complication«.

Režiju serije »Likely Stories« potpisuje redateljski dvojac Iain Forsyth i Jane Pollard, koji stoje iza uspješnog dokumentarnog filma o životu Nick Cavea »20 000 dana na Zemlji«. Serija se temelji na četiri kratke priče nagrađivanog autora Neila Gaimana.
– Četiri prljave priče koje se odvijaju u noćnim lokalima. Nisam  morao napustiti moju zonu komfora, kako bi sudjelovao u svemu“, izjavio je bivši lider britanske indie-pop grupe Pulp.
 Cocker je besprijekorno odradio zadatke koje je sebi postavio, dok je radio na muzici za seriju. Lista muzičara s kojima je radio na seriji je impresivna –  Alasdair Malloy, Serafina Steer, Sarah Anderson, Jenny Moore, Martin Slattery (The Hours, Black Grape) i bubnjar Tom Skinner (Melt Yourself Down). Dok se Adrian Utley (Portishead) pojavljuje kao gost u glavnoj temi.

Komentari

komentara