Poznati britanski dnevnik i jedan od najuglednih svjetskih medija, The Guardian, i ove godine uvrstio je Exit festival na listu vodećih glazbenih festivala.

Na listi su i drugi dobro poznati giganti festivalske scene, kao što su danski Roskilde i španjolski Bilbao BBK Live, a svoje mjesto su pronašli i noviji festivali kao što su nizozemski Dekmantel ili Secret Solstice na Islandu. »Ne, ovo nije vaša lista muzičkih želja, ovo su headlineri Exit festivala u Srbiji«, stoji u tekstu The Guardiana gdje su navedena neka od velikih imena koja će nastupiti na ovogodišnjem festivalu, među kojima su izdvojeni The Killers, Liam Gallagher, Years & Years i Jason Derulo.

 

Hvali i Mirror

Još jedan britanski list Mirror za ovogodišnji Exit zaključuje da se radi o festivalu »koji nećete zaboraviti prilično dugo«, te da njegov ovogodišnji program sadrži redom »blockbuster headlinere« kao što su Killersi, Liam Gallagher, Years & Years i drugi! I Mirror je proglasio Exit za jedan od najboljih europskih festivala sa još svega pet odabranih gdje su očekivano i belgijski Tomorrowland, te španjolska Primavera. Mirror podsjeća da veliko »Exit Ljeto ljubavi« okuplja četiri festivala u četiri zemlje na četiri spektakularne lokacije, među kojima se izdvaja fantastična Petrovaradinska tvrđava. Osim ova dva prestižna lista, Exit su u listu najboljih europskih festivala za sad uvrstili i The Telegraph, DJ Mag, Everfest, Standard i What’s On.

 

Headlineri Dance Arene

Nakon glavne pozornice, ovogodišnji Exit nastavlja i s nizom headlinera mts Dance Arene. Privilegiju da zatvori ovogodišnji Exit, ove godine imat će jedna od najznačajnijih umjetnica na svjetskoj elektronskoj sceni – Nina Kraviz!

Nina Kraviz

Sibirska trendseterica poznata je po beskompromisnim i energičnim DJ setovima s glazbom koju se mnogi ne bi usudili zavrtiti, a u proteklih godinu dana imala je završne setove samo na odabranim festivalima o kojima je poslije pričao cijeli svijet.

Nicole Moudaber

Finalnu noć na Areni, u nedjelju 9. srpnja, suvremenim techno zvukom ispunit će i berlinski heroj Rodhad, nigerijsko-libanonska zvijezda Nicole Moudaber, naša međunarodno hvaljena Tijana T te dvojica domaćih techno producenata u svjetskom usponu Scalameriya i Ilija Đoković. Ovakav furiozan program u nedjelju zaokružit će još jedan veliki globalni techno headliner čije će ime također biti ubrzo objavljeno s ostatkom programa ovogodišnjeg izdanja mts Dance Arene.

 

Rodhad
Od utorka, 16. svibnja u prodaji će biti dnevne ulaznice za Exit po najpovoljnijim cijenama na svim prodajnim mjestima festivala.

Komentari

komentara