Nakon izuzetno uspješnih nastupa u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Splitu zagrebačka punk folk wellness petorka Brkovi objavljuje cijeli niz koncerata u sljedećih nekoliko mjeseci.

Bend je 1. travnja napunio beogradsku Halu sportova, a već sljedeći tjedan, točnije 8. i 9. travnja isto ponovio u zagrebačkoj Tvornici kulture. Sarajevska Sloga i splitska O’Hara preživjele su udar Brkova središnjeg vikenda u ovom mjesecu. Na tih pet nastupa Brkove je vidjelo gotovo osam tisuća fanova.
Grupa sad objavljuje cijeli niz nastupa na kojima će promovirati aktualan album »Torzo Dade Topića« i podsjetiti na velike hitove s prethodnih izdanja.
Posljednjeg dana travnja Brkovi će, nakon puno godina, ponovo doći u Sisak i to na proslavu Dana rada koja će se održati u perivoju Viktorovac. Novootvoreni klub Hangar na osječkom aerodromu ugostit će bend 7. svibnja. Sljedeći vikend na redu su dvije bikerske fešte – 13. su u Umagu, a 14. na najvećem motosusretu u Hrvatskoj, Mega Bikersima u Slavonskom Brodu. Zadnja dva datuma u svibnja pripala su svirkama u Našicama i na Blokstok festu u Novom Sadu gdje je besplatan ulaz.
Riječka Fiumanka vidjet će Brkove 11. lipnja, a motosusret u Samoboru 25. lipnja. Kranjski Trainstation Squat ugostit će bend treći put 6. srpnja, a njihov omiljeni grad, Gospić, na rasporedu je 6. kolovoza. Zasad posljednja dva potvrđena datuma pripala su Evergreen Festu. Dva potpuno odvojena događaja u dva grada bookirali su Brkove kao headlinere svog programa. Shamso i dečki zasvirat će tako 12. u Prijedoru, a 13. kolovoza u Čitluku.

Komentari

komentara