Veliko rođendansko iznenađenje za svoje brojne fanove priprema i Bruce Springsteen koji će svoj 67. rođendan (23. rujna) obilježiti s dva atraktivna izdanja – velikom autobiografijom „Born to Run“ od čak 500 stranica te novim albumom pod nazivom „Chapter and Verse“.

Najprije će u prodaju na njegov rođendan album, a potom četirti dana kasnije i autobiografija. Album će izborom pjesama slijediti tekst autobiografije čime Boss želi stvoriti jednu neobičnu i zanimljivu literarno-glazbenu cjelinu u kojoj će se ispreplitati dokumentarističko i fiktivno!

Na albumu će biti ukupno 18 pjesama od kojih će njih pet prvi puta biti objavljene, a među njima će biti i dvije snimke prvog Bossovog banda, srednjoškolskog sastava The Castiles snimljene 1966. i 1967. godine, kao i snimke njegovih kasnijih sastava – Steel Mill i Bruce Springsteen Band – te akustična verzija pjesme „Henry Boy“ nastala na samom početku Springsteenove diskografske karijere.

Najava ovog izdanja kojim se Boss opet vraća u prošlost donijela je i odgodu objavljivanja njegovog novog solo albuma koji je, sudeći po izjavama njegovog producenta i prijatelja Jona Landaua, praktično gotov.

Objavljivanje tog albuma odgođeno je za početak 2017. godine, a bit će to, kako je najavio Landau, „bitno drugačiji album“.

 

 

Komentari

komentara