Bryan Adams i njegov dugogodišnji suradnik Jim Vallance rade na adaptaciji čuvenog filma „Pretty Woman“ koji bi se kao mjuzikl trebao pojaviti na sceni Broadwaya!

Čuveni film režisera Garryija Marshala veliki je hit bio davne 1990. godine i u njemu su briljirali Richard Gere i Julia Roberts, a kako će Adams i ostali uključeni u taj projekt (režiser je Jerry Mitchell) priču filma koji govori o ljubavi bogataša i prostitutke iz visokog društva, tek ćemo vidjeti.

U svakom slučaju sudbina je tog filma da bude vezan uz rock. Naime, naslov je uzet po čuvenoj pjesmi Roya Orbisona koja je temeljni glazbeni motiv filma, a sad će cijelu priču na pozornicu postaviti kanadski rocker.

Za sada se zna da mjuzikl neće nuditi ono što je bio vrlo uspješan soundtrack ovog filma, a isto je tako jasno da su Adams i Vallance glavni tekstopisci i kompozitori.

Do sada su, po riječima samog Adansa, stvorili 14 od potrebnih 20 do 22 pjesme, a krajnji rok za dovršetak tog dijela posla je kraj ove godine. Tek nakon toga bit će poznato i koji će glumci nastojati na kazališnim daskama ponoviti veliki uspjeh filma.

Komentari

komentara