Poznati beogradski bend Partibrejkers nakon godine dana vraća se u Pogon kulture na Sušaku gdje će nastupiti ove subote.


Legendarna grupa osnovana 1982. godine zadnji je studijski album, »Sirotinjsko carstvo«, objavila prošle godine, osam godina nakon hvaljenog nosača zvuka »Sloboda ili ništa«. Kroz Partibrejkerse je tijekom godina prošlo mnogo glazbenika, a bend sada čine: Zoran Kostić (vokal), Nebojša Antonijević Anton (gitara), Zlatko Veljović Laki (bas), Darko Kurjak (bubnjevi) i Robert Telčer (gitara).

– Svaka postava koja je svirala uvijek je davala maksimum. Morala je dati, bila je prinuđena dati ga jer svaka svirka ti je k’o borba za život. Nitko nema pravo na pogrešku. Naravno, dogode se one ljudske, ali moraš pobijediti umor od putovanja, malodušnost, neku lošu atmosferu… Kad izlaziš na binu, kao da izlaziš na reanimaciju vlastitog života – kaže frontmen benda Cane.

Ulaznice za koncert moguće je nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u The Beertiji na Trsatu, Dallas music shopu, Croatia records shopu te online na entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kuna.

Dan prije nastupa u Rijeci beogradska rock’n’roll mašina nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture, kamo se vraćaju nakon gotovo trogodišnjeg izbivanja.

Komentari

komentara