Popularna rock grupa »Coldplay« predvođena Chrisom Martinom na svojim je službenim stranicama objavila prve datume njihove dugoočekivane europske turneje nazvane »A Head Full Of  Dreams European Tour«.

Zasad je najavljeno trinaest stadionskih koncerata u devet država. Na tom djelomičnom popisu zasad nema Hrvatske. Europska turneja počinje 6. lipnja na olimpijskom stadionu u Munchenu. Slijedi koncert u Lyonu 8. lipnja, te koncert na Ernst-Happel stadionu u Beču 11. lipnja. Koncert u Beču i koncert na stadionu San Siro u Milanu 3. srpnja su zasad koncerti koji su najbliži nama. Ulaznice za koncert u Beču kreću u prodaju danas, dok se ulaznice za koncert u Milanu mogu kupiti od 7. listopada. Cijene ulaznica bit će poznate tek na dan puštanja u prodaju. Predvidiv je sold out.

Ostali koncerti održat će se u Leipzigu, Hannoveru, Varšavi, Bruxellesu, Gothenburgu, Frankfurtu, Dublinu, Cardiffu i Parizu, gdje bi, prema zasad objavljenim datumima, europska turneja »Coldplaya« i završila 15. srpnja na velebnom Stade De Franceu.

Komentari

komentara