Od danas do subote u pulskom Rock Caffeu održavat će se jubilarno, deseto natjecanje domaćih blues glazbenika, Croatian Blues Challenge.

U kategoriji Solo/duo nastupaju: Bugi GeorgeV, Holler, Nikola Borčić-Nichollas i The Screeming Wheels, dok će se u kategoriji Band natjecati: Barban Stones, Blues Shoes, Biff Tannen’s Blues Band te Silk Milk. Natjecateljima će se pridružiti gosti: novi sastav legendarnog Edija Maružina Edi East Trance Blues, mlada buzetska zvijezda Vanja Sky i aktualni pobjednik, grupa Jeremiah’s.

Silk Milk

Ovo je treći put da Pula zahvaljujući Croatian Blues Challengeu postaje epicentar hrvatskog bluesa. Ulaz na sve koncerte je besplatan. Kao i prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na svjetskom blues natjecanju –  35th International Blues Challengeu koji će se u siječnju sljedeće godine održati u Memphisu. Pobjednici imaju priliku nastupiti i na 10th European Blues Challengeu koji će se održati 2021. godine.

Komentari

komentara