Četvrti Dark »O« Metal Fest bit će održan u Harteri u petak i subotu, 14. i 15. srpnja. Ovogodišnje dvodnevno izdanje donosi trinaest pomno biranih najboljih bendova alternativne glazbe.

 

Nastupit će hrvatski bendovi Cold Snap, Czaar, Old Night, Epicentar, Chemical Exposure, Diamond Dust i Meant To Be, slovenski bendovi Eruption i Mist te talijanski bendovi Ad Nauseam i Ultra Violence.
– Posebno ističemo nastup prvog i jedinog ča-metal benda Po’ metra crijeva, benda koji inspiraciju crpi iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i death metala, poručuju organizatori iz Udruge Ri Rock.
U suradnji s Metalsound Musicom, ovogodišnji Dark »O« Metal Fest s ponosom najavljuje nastup inovatora black metala – izraelske grupe Melechesh koja originalnim »mezopotamskim metalom« dugo žari i pali underground scenom. U svojoj glazbi koriste bliskoistočne utjecaje te tekstove o mezopotamskoj i sumerskoj mitologiji.

 

LINE UP
Cold Snap, Czaar, Old Night, Epicentar, Chemical Exposure, Diamond Dust i Meant To Be, slovenski bendovi Eruption i Mist te talijanski bendovi Ad Nauseam i Ultra Violence

Uoči festivala bit će održano i WarmUp partyja na kojima će publika moći kupiti ulaznice po povoljnijim cijenama i doznati informacije o ovogodišnjem programu. Ulaznice za festival uskoro će biti u prodaji u sustavu Eventima te u Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena festivalske ulaznice bit će 100 kuna u pretprodaji i 130 kuna dan, a jednodnevne 70, odnosno 80 kn.

Komentari

komentara