Petogodišnji dječak doživio je nezaboravno iskustvo na svojoj prvoj svirci nakon što su ga Foo Fightersi pozvali na pozornicu za vrijeme njihovog nastupa u Vital Belfastu.

Na video snimkama i fotografijama koje je objavila majka Taylor Hooper skače na rock pred tisućama drugih obožavatelja.

Nikki Hooper i njezin suprug obožavatelji su benda gotovo dva desetljeća, javlja BBC, a koncert u ponedjeljak prvi je put da su mogli povesti svog sina – koji je dobio ime po bubnjaru Foo Fightersa Tayloru Hawkinsu.

“Slušao ih je otkako se rodio, uglavnom zato što smo njegov otac i ja veliki obožavatelji”, rekla je dječakova majka za Independent.

“Išli smo na koncerte s prijateljima iz cijele Velike Britanije i mislili smo da bi bilo zabavno povesti sina sa sobom. Kontaktirali smo promotore događaja i rekli su da to neće biti problem, ali da bismo trebali biti svjesni da će to biti glasan glazbeni događaj, pa smo Tayloru nabavili neke posebne slušalice. Kad smo stigli tamo, svi su mu bili tako ljubazni”, kazala je Nikki.

Nakon što su ih ostali fanovi ohrabrili da odu u prvi red I pokažu Taylorov ručno rađeni plakat na kojem je objašnjeno da je to njegov prvi koncert, obitelj je primijetio frontmen Dave Grohl, koji im je rekao da dovedu dječaka na pozornicu.

“Bio je to ogroman trenutak i nisam nimalo ljubomorna jer će ta sjećanja zauvijek ostati s Taylorom”, rekla je njegova majka.

Obitelj se kasnije upoznala s bendom , a Taylor je otišao s poklonima, uključujući bubnjarske palice njegovog imenjaka.

Komentari

komentara