Festival SuperUho koji se održava od 1. do 3. kolovoza u Primoštenu, ove godine za posjetitelje koji su sa sobom odlučili povesti djecu organizira »Dječji kutak na SuperUhu« – čuvaonicu i igraonicu za djecu od šest do 12 godina.


Ona će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala.
Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu, ističu u priopćenju organizatori festivala.
Pristup »Dječjem kutku» imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu »Dječjeg kutka» stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete.
Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se »Dječji kutak» nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.
Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, »Dječji kutak» je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na zednouhi@gmail.com do 29. srpnja. U subject maila potrebno je napisati »Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu«, a u tekstu maila ime ili imena djece koja se prijavljuju, njihov datum rođenja, a roditelji trebaju napisati  svoje ime, prezime i broj mobitela.
Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, »Dječji kutak» namijenjen je djeci od šest do 12 godina, a otvoren je sva tri festivalska dana, od 19 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa oko jedan, a sva djeca koja provedu vrijeme u »Dječjem kutku» dobit će, ističu organizatori, vrijednu uspomenu.

Komentari

komentara