Nakon što su u petak u zagrebačkom klubu Vinyl predstavili luksuzni trostruki box-set »Dragocjeno Raskošno Blistavo«, Kojoti su dan kasnije u Tvornici kulture održali prvi samostalni koncert nakon povratka na scenu.

Uz poznate hitove iz prve faze njihove karijere na repertoaru su im se u subotu našle i tri nove pjesme među kojima su »Mi ne pripadamo tu« i »Nova riječ«. Članovima benda – Davoru Viduki, Alenu Marinu, Vanji Marinu i Bobi Grujičiću, instrumentalnu je podršku na koncertu pružio rjedan od najboljih usnoharmonikaša u zemlji Igor Djeke.
Kao gosti na koncertu nastupili su Erotic Biljan and His Heretics, poznati junaci domaće garage rock scene koje s Kojotima vezuje dugogodišnje prijateljstvo i ljubavi prema čistom rock ‘n’ rollu.

– Dragi svi, puuuno vam hvala. Srce nam je puno. Vole vas Kojoti, poručili su dečki nakon koncerta na kojem je bilo moguće kupiti limitiran broj, točnije samo 100 primjeraka box seta »Dragocjeno Raskošno Blistavo« koji sadrži tri dosad objavljena albuma benda, neobjavljene snimke, dvije nove pjesme te bogatu knjižicu s velikim brojem fotografija, tekstova i osvrta na rad grupe.

Box-set će od ponedjeljka biti u prodaji u Dancing Bear CD shopovima.

 

 

 

Komentari

komentara