U prostorijama Alfa filma snimljen je videospot za novu verziju pjesme »Soundtrack za život« grupe Hladno pivo, duet s koji je naš poznati bend snimio s glazbenom divom Josipom Lisac.

Pjesma koja je u originalu objavljena na Porinom nagrađenom albumu »Šamar« iz 2003. godine, u novoj je verziji zabilježena na aktualnom albumu Hladnog piva »Greatest Hits« kojim je bend zaokružio prvih 30 godina karijere, a proslavit će ih na koncertima u zagrebačkom Domu sportova 2. i 3. ožujka.

Kažu članovi benda, ova je pjesma nastala kao posveta svima onima koji vole, stvaraju i slušaju glazbu. Glazba je upravo ono što živi Josipa Lisac, stoga kad su razgovarali o novoj verziji pjesme, nije bilo dileme da je upravo Josipa ona s kojom je žele snimiti.

Zanimljivo je podsjetiti da su »Soundtrack za život« dečki iz Hladnog piva izveli kao gosti na Josipinom koncertu u Tvornici 2003. godine jer se upravo ta pjesma njoj najviše svidjela. Petnaest godina poslije Josipa je svojim nevjerojatnim vokalom dodatno začinila dramatičnu i energičnu pjesmu, a upravo će takav biti i spot čiju režiju potpisuje Nevio Smajić.

On je odlučio napraviti tehnički zahtjevniji video prepun neonskih boja što mu je zadavalo i određene tehničke probleme, no dobro raspoloženi Josipa i dečki iz Hladnog piva uvelike su mu olakšavali posao.

 

Komentari

komentara