U povodu 30 godina rada grupa Hladno pivo nastupiti će u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka, pri čemu će prvi koncert biti posvećen prvoj fazi karijere tj. albumima objavljenim od 1993. do 1999., a drugu večer obilježit će njihovih 30 najvećih hitova, najavio je organizator Los Angeles Agency (LAA).


Hladno pivo priprema dva koncerta posvećena različitim fazama karijere, Old School i Greatest Hits. Na želju publike grupa je odlučila objaviti popis pjesama koje spremaju za svoje dvije velike svirke.

»U fokusu prvog koncerta bit će prva četiri studijska albuma Džinovski, G.A.D., Desetka i Pobjeda objavljena od 1993. do 1999. godine, a ključni albumi regionalne scene velikim slovima su upisani u rock enciklopediju«, najavio je organizator. Grupa je najavila da će, među ostalim, svirati Dobra večer, Narcisoidni psi, Marija, Marginalci, A što dalje, U ritmu moje dlakave guze, Zakaj se tak oblačiš, Studentska, Usamljeni u gomili, Maderfakersi, Kad ti život udahnem, Šef gradilišta, Trening za umiranje, Princeza, Sarma i Politika, Ne volim te…

Druge večeri, najavljeno je, bend će odsvirati set najvećih hitova s tridesetak najpopularnijih pjesama kao što su Ranjeni i ludi, Šamar, Messi, Ezoterija, Ljetni hit, Nije sve tako sivo, Fur immer punk, Samo za taj osjećaj, Zimmer frei, Politika i druge.

Komentari

komentara