Festival koji iz godinu u godinu sve više raste pokazao se kao neizostavan događaj na Kraljevičkoj rivi. Najveće rock događanje na svega dvadesetak kilometara od Rijeke ove će godine upisati svoje treće izdanje zaredom uz sudjelovanje velikog broja rock bendova. Porto Re Rock festival i ove će godine osigurati dva dana odlične zabave 22. i 23. srpnja u Kraljevici.

Uz mlada imena koja se probijaju na scenu, nastupit će i ona već dobro poznata. Tako će prvog dana festivala headliner biti legendarni Urban & 4. Rock  zabavu pojačat će i Nola, Buđenje, i Moskva.

Drugi dan festivala sviraju Goran Bare & Majke. Atraktivne pozicije na lineupu osigurali su Pavel, Brkovi i Syleth.

Organizatori žele postići veću zainteresiranost građana za ovaj kultni festival stoga će oba dana festivala mamiti raznovrsnom ponudom i pružati zagarantiranu dobru zabavu za sve ljubitelje rocka.

Posjetitelji festivala, uz bogat program moći će uživati u blizini mora i prirodi, ljepoti Kraljevice, susjednih mjesta, kao i samoj okolini dvorca, ali i imati prigodu razgledati njegovu unutrašnjost, koja ima vrijednu hrvatsku povijesnu baštinu.

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u Dallas Music shopu Rijeka, TZ općine Čavle, Info TIC-u Crikvenica, Captain Hook Kraljevica i konobi Portić Bakarac . Cijena dvodnevnih ulaznica iznosi 60 kuna, a dnevnih 40 kuna.

Više informacija o Porto Re Rock festivalu, lokaciji održavanja i smještaju na facebook stranici Turističke zajednice Grada Kraljevice te na www.tzg-kraljevica.hr . Za sve upite obratite se na tic@tzg-kraljevica.hr .

Komentari

komentara