Urban & 4 u petak 23. ožujka nastupit će u riječkom Pogonu kulture. Dvadeset godina od izlaska kultnog albuma »Žena dijete« i tradicija koja nalaže da se omiljeni riječki ćelavac jednom godišnje ukaže na pozornici kluba na Sušaku, najbolja su pozivnica za još jedan nastup u rodnom im gradu. Inače, dan ranije, 22. ožujka, riječki glazbenik i njegov bend nastupit će u zagrebačkom Saxu.

– U zadnje smo vrijeme, u koncertnom smislu, malo mirovali jer smo se posvetili radu na novom albumu. Naravno, nije dugo trebalo da se uželimo koncerata pa smo odlučili izaći iz naše prostorije i zamijeniti ju, manjom, klupskom, ali zato domaćom atmosferom, u kojoj ćemo, prvi puta moći »isprobati« i neke nove pjesme. Ni u Rijeci, ni u Zagrebu nismo dosta dugo svirali pa su ova dva nadolazeća koncerta dobra prilika da se ponovo vidimo oči u oči sa svojim prijateljima i publikom. Nadamo se da ćemo se svi opustiti, zbližiti, zabaviti, ali i da će nam te zajedničke večeri biti dodatno pogonsko gorivo za ono što nas tek očekuje, poručuju iz Urbanovog tabora.

Ulaznice za koncert u Pogonu kulture u pretprodaji je moguće kupiti na šanku The Beertije, u Dallas Music Shopu Rijeka te na web-stranici www.entrio.hr. Cijena im je 90 kuna, a ako ih ostane, na dan nastupa za njih će biti potrebno izdvojiti 110 kuna.

Komentari

komentara