“No Plan,” “Killing a Little Time” i “When I Met You” nazivi su tri posljednje snimljene i do sada neobjavljene pjesme Davida Bowiea koje će uskoro biti objavljene na dvostrukom CD-u s glazbom iz kazališne predstave „Lazarus“ u kojoj je sudjelovao i David Bowie.

Te su pjesme snimljene i u potpunosti dovršene tijekom snimanja njegovog završnog albuma „Blackstar“ na kojem nisu našle mjesto jer su bile dio spomenute predstave. Uz te tri pjesme na CD-ima će svoje mjesto naći i niz drugih Bowievih pjesama koje su spomenutom mjuziklu izvode glumci.

Zanimljivo je da su pjesme za album snimljene 11. siječnja ove godine, tek nekoliko sati nakon Bowieve smrti za koju su oni koji su ih izvodili znali što svemu daje dodatnu emocionalnu vrijednost.

„Lazarus Cast Album“ moglo se u pretprodaji nabaviti od 16. rujna, a u prodaju će 21. listopada, dok će predstava „Lazarus“ u Londonu početi igrati 8. studenog.

Uz Bowiea na glazbi vezanoj uz predstavu posebno će zanimljivo biti čuti američkog glumca Michaela C. Halla koji se proslavio ulogom pozitivnog serijskog ubojice u TV seriji „Dexter“ i koji je u „Lazarusu“ imao glavnu ulogu, a već je u nekoliko navrata sjajno izveo neke Bowieve pjesme.

Komentari

komentara