Dvojica muzičara bosanskih korijena, Edo Maajka i Srđan Jevđević iz Kultur Shocka, izdali su uoči međunarodnog praznika rada prvomajsku budnicu pod nazivom “Sloboda”, u kojoj pozivaju: “slobodno jedi i kupi / zaradi slobodno para / fakultet pa slobodno na kopanje kanala…”.

Spot za pjesmu potpisuje Dima Levanchuk, a kao izdavač navedena je Kultur Shockova “firma” More Shock Music.

Ovo je prva suradnja popularnog repera Maajke sa sve popularnijim Kultur Shockom, bendom koji kombinira cijeli niz muzičkih pravaca, iza sebe ima više od osam stotina koncerata, odanu publiku i nekoliko velikih hitova kao što su Hashishi, Sarajevo, God is busy may i help you…

Frontmen Kultur Shocka Gino poručio je da je pjesma posvećena mladim ljudima, napose njezina poruka da čovjek ne treba vjerovati nikome tko se ponudi da ga vodi. Prvomajski singl, inače, dio je projekta “Priča dva gurua”, kojeg realiziraju Maajka i Kultur Shock.

– Kultur Shock mi je jedan od dražih bendova, tako da mi je bio užitak raditi s njima. Razumijemo se i glazbeno i životno, tako da smo ove dvije pjesme završili dosta brzo. Pjesme odlično zvuče i jedva čekam ljeto da ih izvedemo koji put. Video smo snimali telefonima i danas je vani prvo ‘Sloboda’, a sutra će biti vani i video za pjesmu ‘Staza manjine”, rekao je novinarima o novom glazbenom projektu Edo Maajka.

Komentari

komentara