RIJEKA Uz rezidente Antivalentinova, grupu Let 3, i već najavljene headlinere TBF, treći headliner ove velike zagrebačke rock fešte je Edo Maajka.

Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika, a to su: Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 su u prodaji, a još samo nekoliko dana moguće ih je kupiti po »early bird« cijeni. Akcija traje do 12. studenog, a do tada su cijene ulaznica: 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu.

Od 13. studenog do 31. prosinca ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn.

Od 1. siječnja cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu. Ulaznice za Antivalentinovo 3 su u prodaji u sustavu Eventima (eventim.hr), Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Rockmarku u Zagrebu te u riječkom Dallas Music Shopu.

Komentari

komentara