Exit i Sea Dance su ponovo nominirani za najbolje europske festivale, a uoči glasanja koje traje do 12. studenoga objavljen je i službeni Aftermovie video s nekim od najboljih detalja ovogodišnje Exit Avanture!

Svi koji pogledaju i podjele video na Facebooku i Twitteru uz hashtag #ExitAdventure automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će nasumično izvučena osoba dobiti prve ulaznice za sljedeću Exit Avanturu 2016, te smještaj i prijevoz za dvoje od Petrovaradina do Jaza!

Druga po redu Exit Avantura zabilježila je rekordnu posjećenost u ovom desetljeću i najposjećeniju noć u povijesti Exita, a preko 300.000 ljudi je prošlo kroz festivalske kapije od Petrovaradina do Jaza, čime je postavljena nova ljestvica za nadolazeće, treće po redu izdanje najvećeg festivalskog ljetovanja u Europi!

Glasovanjem za Exit i Sea Dance na Europskim festivalskim nagradama, fanovi dobivaju mogućnost da sudjeluju u nagradnoj igri za VIP ulaznice vodećih europskih festivala! Pobjednik iz 2013., Exit festival je i sedme uzastopne godine nominiran za „Najbolji veliki europski festival“, a Sea Dance brani prošlogodišnju titulu „Najboljeg srednje-velikog festivala“, odnosno do 40.000 posjetitelja po danu. Glasovanje za European Festival Awards traje do 12. studenoga, a glasači mogu osvojiti VIP ulaznice za pobjedničke festivalime širom Europe!

Komentari

komentara