Jedan od najprestižnijih svjetskih festivala, Exit, zajedno s vodećom globalnom aplikacijom za razmjenu poruka Viberom pokreću zajednički međunarodni natječaj za dizajn stickera – “Moja Exit Avantura”.

Cilj Viber sticker dizajn natječaja “Moja Exit Avantura” je inspirirati kreativne umove iz čitavog svijeta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života – u formi Viber stickera koji će se koristiti u chatovima 365 dana godišnje. Natjecanje će nadgledati organizacija “Talenthouse”. Jedan sretni umjetnik, odabran od strane službenog žirija, dobit će nagradu u iznosu od tri tisuće dolara, dok će pobjednički dizajn biti pretvoren u sticker paket na Viberu spreman za preuzimanje.

Žiri će također izabrati i četiri istaknuta umjetnika koji će osvojiti po petsto dolara. Svi oni će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobjednik natječaja će biti pozvan da posjeti i doživi Exit Avanturu zajedno s ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup backstageu.

Službenu početnu stranicu natječaja “Moja EXIT Avantura” možete naći na sljedećem linku: https://www.talenthouse.com/i/create-a-viber-sticker-pack-inspired-by-exit-adventure-hr

– Exit je u usporedbi s ostalim velikim festivalima jedinstven u pogledu povijesti, raznolikosti glazbee i društvenog aktivizma. Potičem vas da pretočite magiju čitave Exit Avanture – kako Exita, tako i Sea Dance festivala – u šarene i zanimljive Viber stickere koja će živjeti 365 dana godišnje zahvaljujući vašem kreativnom radu, kaže Dušan Kovačević, osnivač Exit festivala.

Komentari

komentara