Kompilacija Femme nouvelle, jedinstven projekt na domaćem tržištu, okuplja deset domaćih kantautorica koje su za ovu priliku ustupile nove singlove.

Na kompilaciji se nalaze: Ana Opalić, Aklea Neon, Maja Posavec, Mary May, Nina Romić, Natali Dizdar, Remi, SUN U, Sara Renar i Željka Veverec. Tu je žensku ekipu fotografirala Vladimira Spindler, a u ekipi je i Selma Davidović koja je napravila dizajn albuma.

Album u izdanju Aquarius Recordsa bit će objavljen 31. svibnja, a njegov izlazak bit će proslavljen velikim trodnevnim tulumom u zagrebačkoj Laubi. U sklopu boutique sajam knjiga Knjiga za na more, glazbenice i umjetnice iz projekta Femme nouvelle bit će zadužene za dobar provod u večernjim satima u dvorištu Laube.

U petak 31. svibnja posjetitelje očekuje svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec.

U subotu 1. lipnja sve će rasplesati Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans.

U nedjelju 2. lipnja na rasporedu je live svirka Željke Veverec i trija. Istog dana nastupit će i Aklea Neon koja u dvorište Laube dolazi direktno s proputovanja Južnom Amerikom.

Mirela Priselac Remi koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa glazbenica s kompilacije za DJ-pultom će također biti dvije dame: Miss.ei.kei i Lac Que.

Komentari

komentara