U Dallas Music Shopu predstavljen je album »Colors« koji potpisuju Mr.Lee & IvaneSky kao i videospot za istoimenu pjesmu, njihov treći singl koji je u režiji Romana Grozića snimljen u Tvornici električnih žarulja u Zagrebu.

Kreativni tandem Mr.Lee & IvaneSky, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, dvostruku su promociju vremenski uskladili s premijerom spota u Vijestima na CMC televiziji te portalu Muzika.hr.
Roni Brmalj
Na druženju u Dallasu posjetitelje su počastili i kratkim glazbenim nastupom tijekom kojeg su izveli par starih i jednu novu pjesmu. Instrumentalnu podršku pružili su im Zoran Baljak, Ivan Bojčić i Vlado Simcich Vava.

Projekt čiji su nositelji danas životni i glazbeni partneri Ivanka i Mrle nastao je prije nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i Let3. U zadnjih nekoliko godina fermentirao je u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky. Uz njih su u stvaranju albuma »Colors« sudjelovali su i gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), bubnjar Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3), Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas, sitar), Rene Mazurkijević (klarinet) i drugi, a produkciju potpisuju Matej Zec i Iztok Turk.

Komentari

komentara