U okviru obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, održan je trinaesti po redu Pozitivan koncert u velikoj dvorani Doma sportova. Ovaj put su na ovom najdugovječnijem glazbenom događaju nastupili, redom: Otrovna Kristina, Repetitor, Kawasaki 3P, Elemental i Brkovi.

Otrovna Kristina je novi band na regionalnoj sceni koji ćemo imati prilike još gledati puno puta, s obzirom na kvalitetu svog glazbenog stila koji se naslanja na utjecaje Led Zepellina i Black Sabbatha. Nakon što su nastupili kao prvi headlineri, otvorili su put za beogradski Repetitor, koji zadnjih dana oduševljava spotom za pjesmu “Gde ćeš”, koja je snimljena u beogradskom zatvoru.

Kawasaki 3P dolazi kao treći band u redu i s njima koncert zaista može započeti. Velikom energijom i prepoznatljivim repertoarom, te odličnim scenskim i muzičkim nastupom, publika je napokon zagrijala ledenu dvoranu Doma Sportova. Redajući hitove: “Mate Parlov”, “Ni da ni ne”, “Kak si”… dokazali su da su i dalje u vrhu regionalne glazbene scene.

Elemental je nakon Kawasaki 3P-a imao nezahvalnu poziciju da zadrži rasplesanu publiku, što im je teško polazilo za rukom. Nakon energičnog nastupa K3P-a, uslijedila je ljestvica hitova: Priroda i društvo, Iz dana u dan, Tijelo, koje je publika na kraju ipak korektno odradila. Ocjena Elementala je standardno dobri.

I na kraju Brkovi za one koji valjda vole narodnjake, a ne usude se to reći naglas.

Komentari

komentara