Jedan od najboljih metal bendova novije generacije, furiozni Kvelertak iz Norveške, nastupiti će kao specijalni gosti grupe Mastodon u Tvornici kulture 16. lipnja.

Osnovani 2007. u Stavangeru u Norveškoj, Kvelertak imaju iza sebe tri studijska izdanja i reputaciju jednog od najboljih live bendova na sceni trenutno. Taj status omogućio im je između ostaloga i ulogu glavne predgrupe na nadolazećoj europskoj turneji Metallice, s kojom će Kvelertak kružiti starim kontinentom od rujna ove godine do svibnja iduće godine..

 

 

Nastup u Tvornici u petak 16. lipnja premijerno im je pojavljivanje pred domaćom publikom, a paket s Mastodonom jedan je od najuzbudljivijih programa žestoke glazbe ove godine u regiji. Kvelertak će zajedno s Mastodon nastupiti samo u Zagrebu i niti na jednom drugom koncertu ove godine.

S obzirom da je i prije objave prodano već više od pola kapaciteta Velikog pogona, za očekivati je da Tvornica i ovaj put bude rasprodana, kao i prilikom prošlog gostovanja Mastodona prije dvije godine. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će biti dostupne po 180 kn.

Komentari

komentara