Dva tjedna uoči velikog, četvrtog po redu AntiValentinova u Boćarskom domu, domaćini ovog popularnog glazbenog događanja, članovi riječke grupe Let 3 preksinoć su u Boogie klubu u centru Zagreba organizirali veliku gozbu za sve prijatelje, ljubitelje janjetine i golubova.

Na konceptualnom warm-up tulumu, nimalo neobičnom za ovaj bend, Zoranu Prodanoviću-Prlji i Damiru Martinoviću-Mrletu pridružio i poznati splitski glazbenik Siniša Vuco s kojim su nedavno snimili duet »Golub Vaso«, obradu stare uspješnice grupe Let 3 »Golub Dinko« koja je prošlog tjedna dobila i prigodno službeno videoizdanje.

Prije službenog početka rezanja janjetine u Boogie klubu, Let 3 je održao after work live svirku na Radiju 101 koji je jučer iznimno studio preselio u Vinyl, a Damir Martinović Mrle prenio je kako je tamo bilo:

»Radiju 101 sinoć je od našeg nastupa pukao stream. Ovo su samo kapilare, arterije i vene. Aorte vas tek čekaju u Boćarskom domu 8. i 9. veljače!«

Druženje se nakon toga preselilo u Boogie klub gdje je u sklopu antivalentinovskog zagrijavanja gozbu otvorio Studio Smijeha uz kratki stand up program nakon kojeg je slijedio jedan od vrhunaca večeri – Mrle i Prlja gitare i mikrofone nakratko su zamijenili noževima i pilama te u prikladnim mesarskim odijelima okupljenim fanovima velikodušno rezali i dijelili pečenu janjetinu!

Gost iznenađenja večeri, koji za sebe kaže da vlada Dalmacijom, a Let 3 Rijekom, zasigurno je bio Siniša Vuco, koji se letovcima pridružio u posluživanju janjetine.

U janjetini i veselom druženju na gozbi uoči koncerta AntiValentinovo #4 uživao je i opasni AntiValentinman, zadužen za opstruiranje svih ljubavnih pokušaja, a sve je kulminiralo puštanjem goluba Vase u Ilici, na radost svih okupljenih…

Foto Denis Lovrović

Na ovogodišnjem, festivalskom izdanju AntiValentinova 8. i 9. veljače u Boćarskom domu nastupit će odlično glazbeno društvo te ekipa zagrebačkog Studija smijeha. Prvog dana pred publiku će stati Rambo Amadeus te Zabranjeno pušenje, Elemental i Saučešće. Drugog će dana nastupiti idejni začetnici AntiValentinova, riječka grupa Let 3, još jedan riječki bend, Turisti, te Kojoti i beogradski hip-hop sastav Bad Copy.

Ove godine AntiValentinovo će prvi put biti obilježeno i u Ljubljani, 20. i 21. veljače, kada će u Cvetličarni nastupiti Let 3, TBF i Vojko, odnosno Edo Maajka, Klemen Klemen i Elemental.

Komentari

komentara