U sklopu trećeg Impulse Festivala koji je na rasporedu od 6. do 14. lipnja, u subotu 11. lipnja bit će održan Impulse Trigon, pravi riječki izlazak – gradski đir po trigonu klubova Život, Nemo i Tunel.

Trigon započinje programom Faking Jazz Toghether, zamišljenim kao live interpretacijom radioemisije Art Velvet koju četvrtkom navečer u programu Radio Rijeke vodi i uređuje Dino Grgurić. Za svoj nastup priprema svašta, od Les Edits du Golema do Talking Headsa, a kako sve to zvuči, posjetitelji će moći poslušati u klubu Nemo od 22 do 2 ujutro te u live streamu na valovima Radio Rijeke. Poslije uvoda u Nemu, u Tunelu će u 23 započeti program Ivana Šarara, Otrovna maneštra koja predstavlja »muzička sjećanja s dna zamrzivača. Kuhanje pomoću ostataka sumnjivog porijekla, bez recepata, bez pravila. Od teenage angsta preko produžene adolescencije do neuspješnog odrastanja. Tko dođe kajat će se, tko ne dođe: isto će se kajati!«. U klubu Život od ponoći do ranoga jutra publiku će zabavljati phillipe, jedan od osnivača CFSN-a, organizator Illectricity festivala, suorganizator klupskih večeri FRüHSTüCK i phillitchevanje te koordinator i promotor glazbenog programa Festival tolerancije (JFF). Ulaz na programe u Nemu i Tunelu je besplatan, a od ponoći se ulaz u Život naplaćuje s 20 kuna.
Impulse festival treću godinu za redom organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centarSveučilišta u Rijeci uz potporu Grada Rijeke – Odjela za kulturu, Sveučilišta u Rijeci i HDS ZAMP-a. Do sada su u sklopu tjedna održavanja festivala najavljeni koncerti Lee Ranaldo Trio u Pogonu kulture te koncert benda Liima u OKC-u Palach kao i veliki Sajam ploča u Kružnoj ulici i Glazbeni osvrt na Can u Galeriji SKC.

Komentari

komentara