Japanski psihodelični bend Acid Mothers Temple dolaze u Tvornicu kulture u srijedu 19. listopada u sklopu promocije najnovijeg albuma »Wake To A New Dawn Of Another Astro Era«.

Kao predgrupa će nastupiti The Last Lord Of Atlantis. Okupljeni oko gitarista imena Kawabata Makoto, rad su počeli pod utjecajem progressive rocka, da bi nastavili s jazz primjesama u svojoj glazbi, dodajući psihodelične elemente i improvizaciju. Nazivajući sebe kozmičkim trubadurima, uz vodstvo Makotoa koji vjeruje da komunicira s kozmosom, Acid Mothers Temple je trenutno kolektiv od tridesetak glazbenika, umjetnika i performera kojim je glazba samo jedan od polja interesa.

S gotovo 90 izdanja, kao i činjenice da godišnje znaju objaviti i po nevjerojatnih deset albuma, njima ideja i inspiracije jednostavno ne ponestaje, te su polagano dosegli zvjezdani status. Najnoviji album »Wake To A New Dawn Of Another Astro Era« prikazuje bend u promijenjenoj postavi na perkusijama. Kawabata Makoto je pomlađen na novoj ploči i pokazuje najbolje što  Acid Mothers Temple ima za ponuditi u zadnjih 21 godinu. Kao predgrupa će nastupiti The Last Lord Of Atlantis, gospodar sjevernoistočne polutke.

Ulaznice su u pretprodaji 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Komentari

komentara