U hali 16B bivše Tvornice Torpedo sinoć je započeo dvanaesti Hartera Festival.

U svom novom, privremenom domu, na adresi Pod jelšun 5, za proizvodnju glazbe jučer je bilo zaduženo raznoliko hrvatsko i srbijansko društvo. Festival su otvorili domaći dečki – Iz@ Medošević i Borgie koji su sinoćnji nastup iskoristili za još jedno predstavljanje debitantskog nosača zvuka »Granulo je sunce«. S obzirom na rani termin i vremenske (ne)prilike, u njihovoj je punokrvnoj svirci na samom početku večeri uživalo tek nekoliko desetaka najvjernijih fanova, što njih, što Hartere.

Nešto više posjetitelja novog Harterinog doma nazočilo je nastupu istarske grupe Barbari. Barbara Munjas i njezini dečki također su prvi put nastupili na Harteri i pritom publici predstavili polusatni koncentrat svojeg repertoara.

Današnju electro večer u 21.30 otvara hrvatsko-talijanski dvojac The Hunting Dogs, dok sat vremena kasnije počinje 260th Day Of The Year – AV koncert. U 23.40 na scenu stupaju Work The Floor B2B2B, nastup njemačkog DJ-a Kevina Overa zakazan je za 2 sata, dok njegov kolega Re:You na pozornicu staje u 4 sata.

Oni kojima ne bude dosta partijanja u Torpedu, provod mogu nastaviti u Crkvi gdje će na after partyju nastupiti DJ-i Fryer, Wan i Zopester. Kao i jučer, oni koji ulaznice nisu kupili u pretprodaji, za upad će morati izdvojiti 50 kuna.

Komentari

komentara