Hartera će ove subote ugostiti Harterageddon, novu epizodu projekta StoneRizacije Udruge Ri Rock.

Program će se odvijati na dva floora, uz pomoć Overa Crewa koji donose zasebni Harterageddon Floor gdje će nastupiti petorica Psy Trance DJ-a. Overa Crew je psytrance projekt nekolicine prijatelja iz Zagreba, Rijeke, a odnedavno i Splita koje je spojila zajednička ljubav prema mračnijim podžanrovima psytrancea. U subotu će za dobar provod biti zaduženi Huz Det, Trisha i Annunnakki uz pomoć ekipe iz kolektiva Flying Donkeys kolektiva koji prezentiraju Ogologo i Stikk.

Na Stoner Flooru publiku očekuje sludge metal bend Wrench iz New Yorka u kojem sviraju članovi bendova Life Of Agony i Carnivore. Bend koji postoji od 1993. godine trenutno na europskoj turneji, a dan prije nastupa u Rijeci očekuje ih svirka u pulskom Uljaniku. Četvorka iz Brooklynac u Europi će održati deset nastupa na kojima će između ostalog svirati i neke pjesme koje dugo nisu izvodili u živo.

U Harteri će ih pratiti još jedna stoner poslastica iz Ljubljane, bend Jegulja koji je formiran 2013. godine kada je Jure Gašper (također gitarist u bendu zvanom Uroš) i Rok Večerin Wuko (ex-bubnjar bendova Dawn Patrol i Lene Kosti) pozvao Jana Kozela (ex-gitarist benda Carnavalu) na jamanje. Osim njih, publika će moći uživati i u nastupu šamanskog stoner trija Flum iz Italije. Stoner Floor će zvučno popratiti Ri Rock Crew s najboljim stoner hitovima, a prije samog koncerta na rasporedu je još jedan Jam Stoner Session. Jam Session počinje u 19 sati, u 21 sat na pozornicu staje Flum, sat vremena kasnije Jegulja, a u 23 sata publiku očekuje grupa Wrench. Party na Harterageddon Flooru počinje u 23 sata. Prvi nastupa Ogologo, trideset minuta nakon ponoći predstavit će se Stikk, u 2 sata Huz Det, u 3.30 Trisha, a u 5 ujutro Annunnakki.

Cijena ulaznice na Harterageddon iznosi 20 kuna prije ponoći i 30 kuna nakon ponoći. Vrata se otvaraju u 20 sati, a zatvaraju u 6 ujutro. Osim dobre glazbe, publiku očekuje i poznata ljekovita maneštra te puno dobre vibre.

Komentari

komentara