Hladno pivo i Pivovara Medvedgrad najavili su suradnju u sklopu koje će najpopularnija hrvatska punk rock skupina dobiti vlastito originalno craft pivo koje će biti predstavljeno 21. rujna na proslavi 25. rođendana najstarije i najveće hrvatske craft pivovare u dvorištu njezina novog pogona u zagrebačkim Gajnicama.

Craft pivo »Hladno pivo« bit će, kako je rečeno na konferenciji za novinare u Pivnici Medvedgrad u Ilici, »kao i bend – pitko, puno karaktera, jakog tijela i dobre arome«.

– Naravno da će biti originalno i posebno, da zadovolji i najveće »beer geekove« ali i šire mase, a istodobno da ima svoj poseban karakter, kakav i zaslužuje jedan takav bend, rekao je voditelj prodaje i marketinga Pivovare Medvedgrad Ivan Nauković i dodao:

– Bend Hladno pivo je danas najpopularnija hrvatska punk-rock skupina »začeta« upravo u Gajnicama.

Frontmen benda Mile Kekin napomenuo je kako to nije prvi put da se ukrštaju putevi Hladnog piva i Medvedgrada, budući da je bend prije dvadesetak godina dio spota za pjesmu »Bačkizagre stuhpa šeja« snimio upravo u tadašnjoj Pivnici Medvedgrad u Savskoj ulici.

– Medvedgrad pivo bilo je craft i »prije« crafta, prije nego što je craft postojao kao izraz. Drago mi je da su se u tih 25 njihovih i 30 naših godina probili skupa s nama, rekao je Kekin.

Komentari

komentara