Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om i ove godine je za sve posjetitelje INmusic festivala organizirao besplatan javni gradski prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima u prvoj tarifnoj zoni (Grad Zagreb).

Pogodnost besplatnog javnog gradskog prijevoza dio je kampanje »Razmisli – kad piješ, ne vozi«. Prilikom ulaska u vozila ZET-a dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu.
Kampanjom »Razmisli – kad piješ, ne vozi« Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju.

Filip Bušić

Zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu posjetitelji INmusica mogu jeftinije putovati vlakom. HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima festivala odobrava 40 posto popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 16. do 23. lipnja 2017. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Dovoljno je da posjetitelji pri kupnji karte naglase da odlaze na INmusic festival ili predoče festivalsku ulaznicu, a pri povratku bitno je imati ovjerenu kartu koja se ovjerava na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu i predočiti ju na povratku. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Za vrijeme INmusic festivala Jarunom će prometovati dvije posebne festivalske autobusne linije. Festivalski autobusi Jarunom će prometovati od 18 do 2 sata te od 20 do 5 sati na relacijama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan.

Julien Duval

Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste javni gradski prijevoz i festivalske autobusne linije.

Posljednjih 200 trodnevnih ulaznica po cijeni od 499 kuna dostupno je u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, te putem službenog festivalskog webshopa. Preostale jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

INmusic festival bit će održan od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun , a uveličati će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting i mnogi drugi!

Komentari

komentara