Jedan od najboljih bendova regije, ali i šire, beogradski Repetitor nastupit će na zatvaranju Impulse festivala u subotu 13. travnja u Pogonu kulture.

Energetska rock bomba u Rijeku dolazi na svojevrsni best of set, ali i s novim pjesmama koji tek trebaju izaći. Kao i u dosadašnjim nastupima, i ovog puta publiku očekuje eksplozija riffova, čiste energije te podjednako vruće atmosfere s obje strane pozornice. Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između.

Donose transžanrovske pjesme, izgrađene na energičnom međuodnosu instrumenata i vokala, koji postepeno grade karakterističan kotrljajući zvučni zid, koji gazi sve pred sobom. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal). Iza sebe imaju bezbroj koncerata u regiji i nekoliko europskih turneja, kao i nastupe na velikim festivalima (Sziget, Exit, INmusic, SuperUho), a svirali su i u Kini i Rusiji.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u riječkim shopovima Dallas Music te Croatia Recordsu, kao i u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznica penje se na 80 kuna.

Šesto izdanje klupskog riječkog Impulse festivala traje od 4. do 13. travnja, i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Impulse organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP.

Komentari

komentara