Američki glazbenik Jon Bon Jovi 19. rujna  primit će u New Yorku od ugledne institucije Clinton Globa Initiative pažnje vrijedno priznanje za svoj dugogodišnji dobrotvorni rad.

Spomenutu instituciju osnovao je bivši mamerički predsjednik Bill Clinton s ciljem da kroz dobrotvorni rad pomaže svima kojima je pomoć potrebna, a dio njihova rada je i isticanje i nagrađivanje drugih koji su spremni pomagati.

Među njima je nedvojbeno i Jon Bon Jovi koji punih deset godina kroz rad udruge Jon Bon Jovi Soul Foundation brine o beskućnicima i gladnima u SAD-u. Roker iz Jerseya te će večeri biti u itekako pažnje vrijednom društvu jer će uz njega priznanja, između ostalih, primiti i predsjednik Kolumbije Juan Manuel Santos te Dr. Hawa Abdi za trud i rad vezan uz pomoć izbjeglicama.

Naravno, Bon Jovi će priliku iskoristiti i za prigodan nastup, a uz njega predviđen je nastup i čuvenog opernog pjevača Andrea Bocellija. Jon Bon Jovi neće biti prvi glazbenik koji je primio ovo vrijedno priznanje. Prije njega obitelj Clinton uručila ga je 2009. godine Quincy Jones u te 2011. godine Stingu i Trudie Styler. (M.K.)

Komentari

komentara