Nakon rasprodanih dnevnih ulaznica za drugi festivalski dan koji predvode Kings of Leon i Alt-J, sukladno nezapamćenom interesu publike te očekivanjima organizatora, 12. izdanje INmusic festivala uskoro bi moglo biti rasprodano.

 
U pretprodaji je ostalo još samo 800 trodnevnih festivalskih ulaznica, također i ograničen broj dnevnih ulaznica za prvi i treći festivalski dan. Preko 90 posto kapaciteta festivalskog kampa koji je smješten na čak dva jarunska otoka također je već rezervirano.

Ljeto počinje na INmusicu, a posjetitelji iz više od 60 zemalja za nešto manje od tri tjedna na zagrebačkom Jarunu uživat će u line-upu koji stoji uz bok najvećim europskim festivalima: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek ApoCalypso Now, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab i mnogi drugi!
Ovogodišnje, a ujedno i najtraženije izdanje, INmusic festivala još jednom potvrđuje kako je INmusic s kvalitetnim glazbenim programom najveći i najcjenjeniji glazbeni događaj u Hrvatskoj. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure po svoje trodnevne festivalske ulaznice dok ih još ima i ne propuste nezaboravno trodnevno festivalsko iskustvo.

INmusic festival #12 bit će održan od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun.

Komentari

komentara