Svega su tri dana do velikog koncerta Leta 3 u bivšoj hali Torpeda u Rijeci. Nakon nedavnog koncerta za Antivalentinovo koji je bend održao u veljači ove godine u rasprodanom Domu sportova, Let 3 još je veći spektakl pripremio za riječku publiku.

Svojevrsni hommage riječkom rocku i njegovim sljedbenicima zasigurno će biti koncert za pamćenje, a iz benda poručuju kako imaju jako puno municije koju će rasporediti tako da svi odu kućama zadovoljni i ispunjeni.

 

A kako bi višegeneracijska fešta bila još i bolja, u goste su pozvali dva sjajna benda. Uz Let 3 nastupit će legendarni slovenski punkeri Niet i mladi riječki bend Moskva.
– Čast nam je sudjelovati na koncertu Leta 3 povodom izdavanja novog albuma. Let 3 zaista cijenimo, a koncertu se radujemo i zato što ćemo prvi put nastupiti u Rijeci – gradu u kojem se rodilo toliko dobrih bendova. Nadamo se da će svi biti zadovoljni našim nastupom – kazao je Igor Dernovšek iz  Nieta.
Na pozornici će im se pridružiti i Moskva koja se ovih dana predstavila s novim singlom i spotom »Reci mi sve«, a finalizirali su i svoj treći album koji će sasvim sigurno predstaviti ove subote u Torpedu.
– Bit će to izvrsna prilika za predstaviti dio našeg novog materijala koji smo, zamislite, snimili ovog ljeta samo par metara dalje – kaže Vladimir Tomić iz Moskve.
Na prodajnom štandu Dallas Recordsa moći će se kupiti i posebno dizajnirane majice »tradicionalna rock obitelj« pripremljene ekskluzivno za ovu prigodu i otisnute u ograničenoj nakladi. Uz majice, u prodaji će biti i izdanja Let3 po povoljnim promotivnim cijenama.
»Obiteljskih« ulaznica po cijeni od 100 kuna za tri osobe ostalo je još malo, a u prodaji su redovne ulaznice po 50 kuna za jednu osobu i to na prodajnim mjestima Eventima  ili u riječkom Dallas Music shopu.

Komentari

komentara