“Any Way You Want” pjesma je prepuna žestine i seksualne energije, kaže njena autorica, sjajna američka glumica Juliette Lewis za koju još od 2009. godine i albuma „Terra Ingognita“ znamo da voli rock, a znalo se to i ranije zbog nekih njenih odličnih uloga poput one u kultnom SF trileru „Strange Days“.

Na svu sreću čini se da radi na nečem novom što potvrđuje činjenica da je ove godine u travnju objavila spot s novom pjesmom „Hello Hero“, a ovih dana i novi video s pjesmom „Any Way You Want“.

Stihove je napisala sama, a glazbu je napravila uz pomoć gitariste Brada Schultza, člana grupe Cage the Elephant s kojim se zna već desetak godina.

Nova je pjesma, rekla je Lewisova, garage rock šezdesetih kad je riječ o glazbi, a puna je seksualnih aluzija kad je riječ o stihovima: „Kad nisam u vezi i ne vodim ljubav obično pišem baš ovakve pjesme pune erotskog. Rock and roll je idealan za ispucavanje te energije.“, rekla je Juliette Lewis navevši kao primjer takvih pjesama punih erotike “I Wanna Be Your Dog” grupe The Stooges i Iggy Popa, “All Day and All of the Night” grupe The Kinks i “Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine” Jamesa Browna.

Uz to otkrila je kako su ona i Schultz snimili u Nashvilleu ukupno pet pjesama te da će uskoro biti objavljen njen EP. Za mlađe čitatelje kojima možda nije odveć poznata njena filmska karijera evo preporuke za uživanje – obvezno „Cape of Fear“ (Rt Straha) u kojem briljira uz Roberta De Nira zbog čega je i bila nominirana za Oscara i Golden Globe, a ništa lošija nije u mračnom i žestoko rockerskom SF trileru „Strange Days“ (1995.) ili pak kultnom „Natural Born Killers“ (1994.).

Za današnje filmoljupce najbolji je savjet aktualni triler „Nerve“.

 

 

 

Komentari

komentara