Prije nepuna dva mjeseca objavljeno je da poznati novosadski glazbeni festival Exit pokreće u Istri novi Sea Star festival, u sklopu kojeg će u umaškom turističkom kompleksu Stella Maris 26. i 27. svibnja nastupiti 70 izvođača na šest pozornica.

Kao glavna izvođačka imena već su najavljeni The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4, a do Božića potvrđeno je više od 11.000 festivalskih posjetitelja. U prodaji se trenutno nalazi limitiran broj festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 229 kuna u sistavima Ticketshop.hr i Entrio.

Sea Star će imati šest pozornica, od kojih će dominirati Tesla Main Stage i Nautilus Arena. Prvog dana 26. svibnja na Teslinoj pozornici nastupit će The Prodigy, a istu će večer nastupiti i Dubioza kolektiv te domaćini festivala Urban&4. Druge festivalske večeri 27. svibnja glavna pozornica predstavit će jednu od najpopularnijih elektronskih pozornica na svijetu – Exit Dance Arenu, koja u Istru šalje i svoje najveće zvijezde, i koje će uskoro biti objavljene. Nautilus Arena, smještena unutar glavnog ATP stadiona, predstavit će još dvije superpopularne pozornice Exita – Fusion i No Sleep, pa će tako jedna večer biti posvećena indie bendovima, a druga alternativnoj elektronici. Atmosfera Petrovaradinske tvrđave preselit će se s još tri omiljene scene Exita – pozornice Zion Beats, Exotic Laguna i Silent Octopus donijet će žanrovsku raznolikost uz hip-hop, reggae, latino, bass, house, techno. Šesta pozornica, Cinema, donijet će veliko platno na kojem će se osim filmova, prikazivati i najbolji nastupi s Exita u visokoj rezoluciji.

Komentari

komentara