U riječkom Dallas Music Shopu večeras će biti održana promocija albuma »Demo tapes« riječkih elektro pionira Denis & Denis.

Riječ je o kompilaciji demo snimaka nastalih tijekom 1982. i 1983. godine, a jedna od zanimljivosti vezanih uz njihov nastanak je ta da se na pratećim vokalima pojavljuju Edi Kraljić (budući član benda) i današnji frontmen Leta 3 Zoran Prodanović Prlja.
– Ove snimke nemaju, u današnjim okvirima, nikakvu tehničku ili producentsku vrijednost. Ove snimke su pred vama zato da čujete pjesmu, njezino nastajanje i neizbrušen zvuk, a ne tehničke mogućnosti i manipulacije glazbenog producenta. Ove snimke žele vam ispričati jednu toplu priču iz vremena naivnosti, iskrene emocije i potpune predanosti glazbi. Ovo su demo snimke temeljem kojih su Denis & Denis dobili svoj prvi diskografski ugovor. Snimljene su u maloj sobi na 4. katu nebodera u Rijeci, sobi prepunoj ideja, nadarenosti i ljubavi prema glazbi. I zato ih nemojte suditi po tehničkoj kvaliteti, poručuju Davor Tolja i Marina Perazić.
Osim članova grupe Denis & Denis, za podizanje atmosfere na promociji bit će zadužen i DJ Saša Ostojić koji će sve prisutne vratiti u dobre stare 80-e svojim izborom vječnih pjesama. Druženje u Dallasu započinje u 19 sati, a ulaz je naravno besplatan.

Komentari

komentara