Nakon dva rasprodana koncerta u Tvornici kulture, koncertne promocije u Zadru te nastupa na ovogodišnjem  Pozitivnom koncertu u Domu sportova, osebujna i mnogoljudna zagrebačka skupina Kawasaki 3P spremna je riječkoj publici koncertno predstaviti posljednji i hvaljeni studijski album ‘Goli zbog pasa’.

Velika koncertna promocija u Rijeci zakazana je za subotu 19. prosinca u Pogonu kulture s početkom u 23 sata.
Kawasaki 3p 21. ožujka ove godine objavili su treći studijski album ‘Goli zbog pasa’. Dugoočekivano i više puta najavljivano izdanje, odlično je odijeknulo među fanovima. A, baš kao i fanove, ‘Goli zbog pasa’ šarmirao je i glazbene kritičare te će svoje mjesto ,bez sumnje, naći na listama  najboljih albuma 2015. godine.  ‘Goli zbog pasa’ nosi trinaest pjesama iz kojih su do sad izvučena tri singla i tri video spota ‘3problema’, ‘Kristin’ i ‘Dugodugodugo’.
Osim pjesama s novog albuma, Pogonom kutlure zagrmit će i ostali k3p hitovi ‘Antonija’, ‘Ni da ni ne’, ‘Puta madre’, ‘Niskarastaman’, ‘Pusica’, ‘Anđelko’, ‘Snifa san glu’, ‘Mupov-ska’, ‘Čik u oko’, ‘Mate Parlov’ koji su taj bend vinuli među redove jednih od najpopularnijih u Hrvatskoj.
Cijena ulaznica za koncert u pretprodaji iznosi 50 kuna, a na dan koncerta 70 kuna. Ulaznice u pretprodaji potražite na šankovima Palacha i The Beertije te online na www.entrio.hr.

Komentari

komentara