Kawasaki 3P uživo zvuči fantastično. Tomislav Vukelić Tomfa, Davor Viduka, Mario Borščak, Demirel Pašalić, Toni Babarović, Igor Pavlica, Stipe Mađor, Luka Dominik i Nikola Babić – potvrdili su to i na preksinoćnjem koncertu u Pogonu kulture na kojem su riječkim obožavateljima predstavili treći studijski album »Goli zbog pasa«.

Iako je publike u klubu na Sušaku bilo malo, dobra atmosfera nije izostala. Upravo suprotno, svojom zaraznom energijom, izvrsnim izvedbama i pjesmama koje mame na ples, mnogoljudna je zagrebačka skupina dobro animirala okupljene.
Osebujna devetorka na »meniju« je imala pjesme s novog albuma kao što su »Veliki dispečer«, »Jebotext«, »Kristin«, »Šatro«, a publiku su oduševili i starim hitovima kao što su »Antonija«, »Puta madre«, »Niskarastaman«, »Anđelko«, »Mate Parlov«, »Mali medo«, »Patliđan«, »Ni da ni ne« i druge. Žestok i bogat zvuk Kawasaki 3P-a nikog nije mogao ostaviti ravnodušnim. Fanove kojima je relativno slaba posjećenost dobro došla, jer su imali više prostora za plesanje, dečki su nagradili i »hoćemo još dijelom« tako da su s njihovog preksinoćnjeg koncerta svi otišli sretni i zadovoljni.

Komentari

komentara