Nakon što je pred desetak godina na iznenađenje mnogih iz svijeta rap glazbe prešao u vode southern i heartland rocka, Kid Rock mogao bi uskoro svijet glazbe promijeniti svijetom politike!

Naime, u javnosti se sve češće spominje kako će ovaj južnjački rocker – inače jedan od rijetkih rock glazbenika koji su dali potporu Donaldu Trumpu – biti kandidat republikanaca Michigana. Iako sam Rock o tome još nije rekao ni riječi, potvrđeno je da je njegovo ime kao potencijalnog kandidata za Senat spomenuto na konvenciji vodeće republikanske stranke Michigana.
Da sve skupa nije bez osnove vidi se i iz činjenice da je Kid Rock već iskazivao svoju sklonost republikancima naglašavajući kako pripada liberalnijem dijelu tog političkog pogleda na svijet, a prošle je godine i nastupio na nacionalnoj konvenciji republikanaca. Štoviše, tijekom Trumpove kampanje Kid Rock je je u svojoj online trgovini prodavao niz proizvoda vezanih uz podršku Trumpu, od T-shirt majica s natpisom »God, Guns & Trump« i »Make America Badass Again« pa do šilterica, naljepnica i ostalih sitnica.

Komentari

komentara