Nakon pjesama »Shadows« i »So alive«, još će jedna pjesma s debitantskog nosača zvuka »Play Restart« riječke grupe Nord dobiti svoje videoizdanje.

Riječ je o pjesmi »Killing me, killing you«, jedinom duet na albumu u kojem je pjevač Mihael Prosen udružio vokal s riječkom »voiceovkom« Eni Jurišić. Za režiju i snimanje spota zadužen je dvojac Ira&John, odnosno Ira Kraljić i John Kardum, talentirani kreativci koji surađuju s Gustafima, Barbarima, duom The Blondes.
– Radnja spota smještena je u stan ili sobu, nije bitno, u različito vrijeme. Kroz vrata i prozor vidjet će se iz dana noć, odnosno iz noći dan, ovisno iz koje perspektive snimamo. Njih dvoje bit će na istom mjestu u različito vrijeme, u svoje i ime Ire koja je bila odsutna zbog bolesti otkrio nam je John dodavši kako je odluka da se video snima u Harteri bila njegova.

Vedran KARUZA

John Kardum

Spontana suradnja

O tome kako je i zašto duet snimljen baš s Eni Jurišić više nam je otkrio Mihael Prosen.
– Bila je to spontana suradnja. S Eni sviram u nekim sastavima pa se to se dogodilo samo od sebe. Pjesma priča o razdvajanju puteva dviju osoba. U spotu se pojavljujemo samo nas dvoje, bez benda. A zašto spot rade Ira i John? Gledao sam njihove prethodne spotove, jako su dobri, privukla me njihova pozitivna vibra. Ideja za spot je bila njihova, divno je što mi nismo morali ništa smišljati (smijeh), rekao je Prosen dodavši kako će snimiti spotove za svih osam pjesama s albuma.

Vedran KARUZA

Mihael i Eni

Slušam svoje srce

Eni Jurišić otkrila nam je kako joj se pjesma »Killing me, killing you« jako sviđa pa nije previše razmišljala hoće li pristati na duet.
– Što se tiče moje solističke karijere, s Mirom Lesićem i Predragom Martinjakom radim na prvom singlu. Slušam svoje srce, gledam da to bude nešto što bi masa prihvatila, a što bih ja radila s punim guštom. Sa svojim duom Pinky and The Brain također lijepo radim. Uspješno smo zaključile smo sezonu i prezadovoljne smo, zaključila je.
Dodajmo i da će album »Play Restart« grupe Nord biti objavljen sljedećeg mjeseca u izdanju Ginger Recordsa, u obliku CD-a i ploče. Kako uživo zvuči pjesma »Killing me, killing you« riječka će publika moći doznati već sljedećeg tjedna na Hartera Festivalu.

Komentari

komentara