Kojoti zaključuju lineup 14. izdanja INmusica te će na Jarunu svirati uz bok najvećim imenima svjetske glazbe kao što su The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives i brojni drugi.

Jedni od nositelja Fiju-briju generacije, grupa Kojoti, prije dvije godine se vratila na scenu nakon što gotovo 15 godina nisu svirali.

Da je interes za njihovim koncertima velik svjedoči i činjenica što su gotovo rasprodali sve dvorane u kojima su dosad svirali, a ove godine su objavili i hvaljeni album »Sve je pod kontrolom?«.

Kojoti nastupaju u svojoj najjačoj postavi: Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) te Bobo Gruičić (bubanj), a na INmusicu će odsvirati i svoje najveće hitove »Sto milja daleko od nje«, »Razuzdan i lud«, »Izgubljen u svemiru« te »Hodala je pola metra iznad zemlje«.

Podsjetimo, INmusic festival ove godine je dobio najveće priznanje od svog osnivanja kada ga je institucija glazbenog novinarstva, New Musical Express, proglasio najboljim festivalom u Europi u 2019. godini.

Bit će održan na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja.

Komentari

komentara